Slider

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/clickcar.dk/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Ofte stillede spørgsmål

 

Kan jeg leje bil i weekenden?

Ja, !! Vi har åbent for udlevering af lejebiler hver lørdag mellem  08:00 – 09:00. Hvis ikke andet er aftalt. Udlejning på Søn- og Helligdag kan kun foregå ved forudgående aftale.

Kan jeg aflevere bilen om aftenen/natten?

Ja, !! du kan aflevere bilen hele døgnet rundt. Vi viser dig, hvordan du skal aflevere bilen udenfor vor normale åbningstid, når du henter bilen
Du skal dog senest aflevere bilen den efterfølgende morgenen inden kl. 8.00 efter den sidste lejedag. Hvis du f.eks.lejer en bil een dag fra fredag morgen mellem (kl. 8.00 til 11,00), skal bilen afleveres igen senest kl. 8.00 lørdag morgen.

Hvornår skal bilen afhentes?

Bilen skal afhentes på det tidspunkt du har angivet i din bestilling. 

Hvordan fungerer depositum?

Generelt opkræver vi ikke depositum, hvis du betaler med et kreditkort.( VISA DANKORT ) Vi laver vi en autorisation på 1,000,- kr på dit Visa Dankortet, det betyder, at vi ikke hæver nogle penge på dit Kreditkort. Dette er nemt !!, du slipper for at lægge penge ud for depositum. Når du afleverer bilen, aflæser vi bilen og tjekker den igennem. Derefter bliver sagen arkiveret, og autorisationen udløber automatisk efter 30 dage. De 30 dage er fastsat af " NETS ", og gør, at vi f.eks. kan efterhæve, hvis du skulle have glemt at betale en bøde / parkeringsbøde, benzin og lignende.

Du kan også betale depositum med DebitVisa / Master DebitKort / Master KreditKort. Her reserverer vi 2,000-, kr. på dit kort som bliver spæret. Du skal være opmærksom på at reserveringen først bliver annulleret efter 30 dage, dette sker automatiskt fra NETS side.

Hvis du betaler kontant, skal du lægge et depositum på 2,000,- kr. som skal stå i 30 dage efter datoen for returnering af bilen, derefter bliver beløbet overført til din bankkonto i den efterfølgende uge.

Hvordan betaler jeg?

Hos clickcar.dk skal du først betale, når du afhenter bilen,

Du kan betale med DanKort / Visa DanKort / Master KreditKort.

Du kan betale med Visa DebitKort / Master DebitKort.

Du kan betale med MobilPay .

Du kan betale med Kontanter.

Vær opmærksom på hvis du ikke har fast bopæl i Danmark, kan du kun kan betale med Kreditkort. 

Vi foretrækker at du betaler med Dankort. Dette er nemmere, da vi kan lave en autorisation på dit kreditkort. Dette kan sammenlignes med et check-in på et hotel. En autorisation betyder, at vi ikke trækker penge fra dit kreditkort, men stadig har sikkerheden for vores lejebil. Derved slipper du for at lægge penge ud til depositum, og du slipper for at vente på at få depositummet retur. Når du afleverer lejebilen, sker der ikke mere, såfremt at du ikke har lavet skader, kørt ekstra kilometer eller lignende. Autorisationen udløber automatisk 30 dage efter lejen, og i denne periode har vi mulighed for at tilgå din konto, hvis du f.eks. mangler at betale en bøde / parkeringsbøde, køer flere kilometer end aftalt og lignende. Vi har dog pligt til at orientere dig, hvis der skulle opstå behov for at bruge autorisationen.

Du kan også vælge at betale lejen kontant, og bruge dit Dankort/MasterKreditKort til selve autorisationen. Du kan også betale hele lejen og depositum kontant. Vælger du at betale kontant, er depositummet 2000 kr. + lejeprisen. Du modtager  dit depositum retur efter 30 dage fra afleverings datoen af lejebilen, hvor beløbet så overføres til din bankkonto i den efterfølgende uge fra denne dato. Derfor skal vi bruge dit bank kontonummer ved udlevering af bilen.


Hvem er clickcar.dk ?

Clickcar.dk er et biludlejningsfirma, som udlejer nye og brugte biler. Vi tilbyder et koncept, som er enkelt og billigt. Vores biler er primært nye biler, som kører langt på literen, og som du kan leje til en billig pris.
Vi har også specialiseret os i at udleje biler på langtidsleje / Mini-Lease fra 1 måned til 12 måneder, helt som du ønsker til priser som starter fra 99 kr. pr dag.

 Vores mission er et tilbyde et troværdigt og gennemarbejdet koncept, som er konkurrencedygtigt i forhold til de store udlejningsfirmaer. Hos os sætter vi kundeservice i højsædet, og du kan altid træffe os på telefonen 3812 4040. Vi mener, at biludlejning skal være en god oplevelse, og vores kunder skal føle sig sikre i vores biler. Derfor har vi valgt primært at arbejde med nyere biler, som vi kan levere til en langt billigere pris end vores konkurrenter.


Kan jeg køre bilerne med lille kørekort?

Alle vores lejebiler kan føres med lille kørekort, og kaldet B-kørekort. Dette gælder også for vores varevogne og flyttebiler. Husk, at du skal have et gyldigt kørekort i mindst 12 måneder, dette skal medbringes ved udlevering af bilen. Husk også dit sygesikringskort.
 

Hvilken selvrisiko gælder i tilfælde af skade?

Som udgangspunkt gælder en selvrisiko på 6000 kr. som er fastsat af Justitsministeriet, ved enhver skade. Det vil sige, at laver man en skade på udlejningsbilen, og en skade på en modparts køretøj, er der tale om 2 skader, og dermed 2 gange selvrisiko.

Er du under 26 år eller hvis du lejer flyttebil er selvrisikoen dog 10,000 ved enhver skade.

Kan jeg tegne nedsættende Selvrisikoforsikring?

Der k
an tegnes en særskildt selvrisiko nedsættende forsikring som reduserer selvrisikobetalingen til:

Personvogne gruppe A til C        1,500,00 kr. pr. skade.
Personvogne gruppe D til E        2,500,00 kr. pr. skade.
Busser           gruppe G til H        3,500,00 kr  pr. skade.
Varevogne     gruppe MA til MD   2,500,00 kr. pr. skade.

Selvrisikoforsikring. Koster 80,- kr. / pr. dag for personbiler, og 100,- kr. / pr. dag for varebiler og minibusser 7 til 9 personer.

For flyttebiler er den reducerede selvrisikoforsikring 150,- kr. / pr.dag. og nedsætter selvrisikoen til 3,500,- kr. pr skade. Hvis der laves skader på kassen eller lift er selvrisikoen altid 7,000,- kr

Er du under 26 år og du har tegnet selvrisikoforsikring, vil der altid være en selvrisiko på minimum 2,500,- kr. for personvogne, 3,500,- kr. på varevogne og Flyttebiler, Alukasser, presenningsbiler termobiler og minibusser 7 til 9 personer 7,000,- kr. pr. skade. 

Kan jeg tilkøbe ekstra kilometer ?

Ekstra forudbetalte kilometer kan kun købes på forhånd. Hvis du køber kilometerne på forhånd, kan du få dem billigere. Vi har et system, hvor kilometer på forhånd købes til fra 50 km., Grundprisen for ekstra kilometer købt på forhånd er forskellige alt efter hvilken gruppe bil du lejer.

Du har også mulighed for at tilkøbe ” Fri Kilometer ” de koster fra 1,400 kr. pr påbegyndt uge du lejer bil.

Gruppe A        1,25 kr. pr. km
Gruppe B        1,50 kr. pr. km
Gruppe C        1,75 kr. pr. km
Gruppe D        2,00 kr. pr. km
Gruppe E        2,50 kr. pr. km
Gruppe G        2,75 kr. pr. km

Gruppe MA     1,50 kr. pr. km
Gruppe MB     2,75 kr. pr. km
Gruppe MC     2,25 kr. pr. km                     

Gruppe LB      3,50 kr. pr. km

Hvor gammel skal jeg være for at leje bil ?

Minimumsalderen for leje af bil er:
- Du skal have haft kørekort i mindst 12 måneder for grupperne A til B

- 21 år for varevogne gruppe MA – MC
- 23 år for Grupperne C til G , samt minibusser

- 25 år for Grupperne LBP,LBK,LBL.

Uanset minimumsalderen skal føreren dog have haft et gyldigt kørekort i minimum 12 måneder.

Bemærk, at der for førere under 26 år, tillægges et gebyr for ung fører. Læs mere her.

Skal jeg aflevere lejebilen med tom eller fuld tank?

Du har to muligheder:

  1. Du kan vælge at betale for en fuld tank, allerede når du afhenter lejebilen Denne løsning skal bestilles på forhånd når du booker bilen. Du betaler i dette tilfælde ingen gebyrer, men kun den lokale, aktuelle markedspris for brændstoffet, og beløbet kan derfor variere. Vælger du denne løsning, skal du aflevere bilen med tom tank.
  2. Du kan også vælge at betale for det brændstof som er i bilen og så aflevere bilen tom tilbage, bilen må dog ikke være på reservetanken eller lyse for reservetank. Du skal være opmærksom på, at hvis ovenstående ikke overholdes kommer du til at betale et tankgebyr på 500 kr. samt det manglende brændstof.
  3. Vi refunderer ikke ubrugt brændstof.

Hvad er en ”ekstra chauffør”?

Ekstra chauffør er din mulighed for at dele køreturen med andre.

Af forsikringsmæssige hensyn er det kun den/de person/er, der er påført elektronisk på lejekontrakten, der har lov til at føre bilen. Det er derfor vigtigt, at alle, der forventes at skulle føre lejebilen, er til stede og fremviser gyldigt kørekort ved afhentning af bilen. Derved kan vi sørge for, at alle er omfattet af forsikringen.


Hvad koster en ekstra chauffør?

Hver ekstra chauffør 25,00 kr./ pr. dag. 
 
Du kan se prisen for ekstra chauffør i bookingsystemet på vores hjemmeside.

Det er ikke muligt at registrere mere end 2 ekstra chauffører pr. bil.


Hvilket ekstraudstyr kan jeg leje?

Clickcar.dk tilbyder forskelligt ekstraudstyr som f.eks. Barnepude, Barnesæde og GPS, der kan gøre din tur nemmere og mere behagelig.

Du skal bestille ekstraudstyret samtidigt med lejebilen. Herved er du også sikret, at vi har udstyret parat til dig, når du afhenter bilen.


Jeg har glemt at bestille ekstraudstyr – kan jeg stadig nå det?

Du kan i de fleste tilfælde tilvælge ekstraudstyr, når du afhenter lejebilen. Det er dog en god idé at forudbestille det i god tid, så vi er sikre på at have det hjemme og parat til dig.

Biludlejning og Vinterdæk – Er der vinterdæk på lejebilen?

Hos clickcar.dk går vi højt op i sikkerhed. Vores tanke er, at hvis vi sender en bil ud og køre, skal der være vinterdæk på bilen!

Derfor har vi vinterdæk / helårsdæk monteret på alle biler som standard. Det koster ikke ekstra, og vi mener, at det er en selvfølge at du som kunde skal kunne kræve at få vinterdæk på bilen når det er vintertid.

Vinterdæk på alle vores lejebiler gør, at du kan føle dig tryg hos clickcar.dk.  Det betyder også, at du kan spare mange penge – andre biludlejningsfirmaer tager typisk høje gebyrer for at tilbyde en bil med vinterdæk. Hos clickcar.dk skal du kun betale vores i forvejen superbillige grundpris, og du kan være sikker på, at vi har monteret vinterdæk på vores biler i perioden november-april.

Vil du vide mere om biludlejning og vinterdæk, er du velkommen til at ringe til os, eller du kan booke din lejebil med vinterdæk her på hjemmesiden.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/clickcar.dk/public_html/components/com_k2/templates/default/item.php on line 248
Mere i denne kategori: Sådan booker du din bil »